Konsultointi ja liiketoiminnan kehittäminen

Autamme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, strategian suunnittelussa sekä prosessien ja toimintatapojen virtaviivaistamisessa. Kysymys voi olla uudesta yrityksestä, joka on hakeutumassa markkinoille tai jo pidempään toimineesta yrityksestä, joka haluaa tehostaa toimintaansa tai vahvistaa markkina- ja kilpailuasemaansa. Tarve voi olla uuden liiketoiminnan kehittäminen, nykyisen liiketoiminnan terävöittäminen ja laajentaminen, myynti/palvelukonseptin kehittäminen, digitaalisten kanavien hyödyntäminen liiketoiminnassa, tuotteistaiminen tai tuote- ja palvelumuutoksilla uusien markkinoiden löytäminen. Prosessien virtaviivaistamisella  (LEAN) ja tehostamisella voidaan saavuttaa merkittävää tuottavuuden kasvua. Autamme asiakkaitamme viemään muutokset päämääräänsä ja saavuttamaan tavoitteet, jotka kehittämisprosessille on asetettu.

Teemme erilaisia analyyseja ja kehittymissuunnitelmia, jotka vahvistavat asiakkaamme brändiä, kasvattavat liiketoimintaa ja parantavat tulosta.

Konsultointipalvelumme ovat korkealaatuisia ja tekijämme alan ammattilaisia.

Suunnittelemme ja toteutamme kehittymispolkuja asiakastarpeisiin erilaisissa tilanteissa, uudistuksissa ja muutoksissa. Derecon konsultoinnin avulla saat näkökulmia ja apua liiketoiminnan kehittämisen tueksi.Kerromme mielellämme lisää!

Ota yhteyttä!